Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Ζόγκζας, Νικόλαος Π. el
dc.contributor.author Κροκίδα, Μαγδαλινή Κ. el
dc.contributor.author Μιχαηλίδης, Παναγιώτης Α. el
dc.contributor.author Μαρούλης, Ζαχαρίας Β. el
dc.date.accessioned 2015-05-27T06:44:46Z
dc.date.available 2015-05-27T06:44:46Z
dc.date.issued 2015-05-27
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/11218
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1081/JFP-120005794 el
dc.subject Food processing
dc.subject heat transfer coefficient
dc.subject Επεξεργασία τροφίμων
dc.subject Συντελεστές μεταφοράς θερμότητας
dc.title Literature data of heat transfer coefficients in food processing en
heal.type journalArticle
heal.classification Chemical technology
heal.classification Food technology
heal.classification Χημική τεχνολογία
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C00565
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Χημική τεχνολογία
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/2132
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/44803
heal.identifier.secondary DOI:10.1081/JFP-120005794
heal.language en
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2002-07
heal.bibliographicCitation Zogzas, N. P., Krokida, M. K., Michailidis, P. A. and Maroulis, Z. B. (2002). Literature data of heat transfer coefficients in food processing. "International Journal of Food Properties", 5(2), July 2002. pp 391-417. Available from: http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1081/JFP-120005794. [Accessed 06/02/2007] en
heal.abstract Published data on the surface heat transfer coefficients in food processing operations have been selected from the literature, organized into a database, and presented. Useful information concerning the proposed equation, the system geometry, the experimental conditions, the range of application, and the relevant references, are tabulated. en
heal.journalName International Journal of Food Properties en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες