Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 1990 - 1999
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 39
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Lipid oxidation in muscle foods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λαδίκος, Δημήτριος
;
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1990
Selenium in human milk and dietary selenium intake by Greeks
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ.
;
Ιωάννου, Παναγιώτης Β.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1991-06
Έρευνα της ελληνικής αγοράς τυριών και βουτύρου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πατσής, Π.
;
Γάζελας, Εμ.
;
Καλδής, Παναγιώτης Ε.
;
Μιχαλόπουλος, Γ.
;
Παπαγεωργίου, Κ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1992
The nutritional selenium status of healthy greeks
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ.
;
Κανάκη, Ελένη Κ.
;
Βασιλείου-Waite, Αλεξάνδρα
;
Ιωάννου, Παναγιώτης Β.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1990-02
Selenium status of cancer patients in Greece
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ.
;
Βουτεράκος, Θεόδωρος Π.
;
Ιωάννου, Παναγιώτης Β.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1990-03
Storage of grapes under modified atmospheres
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ορφανή, Ελευθερία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Chemical and sensory evaluation of maricultured gilt-head sea bream (sparus auratus) stored in ice
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καράλης, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996-09
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1999
Spoilage of certain under-utilized fish species during storage in ice
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βαρβιτσιώτη, Ελισάβετ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Rheology of some specific purpose doughs
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χατζησταύρου, Έλλη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 39
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Τεχνολογία τροφίμων
Food technology
Food
Τροφή
Food technology and engineering
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
journalArticle (Δημοσίευση σε περιοδικό) (21)
masterThesis (Μεταπτυχιακή εργασία) (12)
conferenceItem (Δημοσίευση σε συνέδριο) (3)
book (Βιβλίο/Μονογραφία) (2)
doctoralThesis (Διδακτορική διατριβή) (1)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Τσακνής, Ιωάννης
Λάζος, Ευάγγελος
Σινάνογλου, Βασιλεία
Λαλάς, Σταύρος
... Προβολή Περισσότερων
Όνομα περιοδικού
Grasas y Aceites
Plant Foods for Human Nutrition
Science of The Total Environment
Chimika Chronika, New Series
Environmental and Experimental Botany
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
1999
1998
1997
1996
1995
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία