Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Συγγραφέας/Δημιουργός: Τσακίρης, Αργύριος
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-7 από 7
1
Sensory assessment and chemical measurement of astringency of greek wines
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καλλιθράκα, Σταματίνα
;
Kim, D.
;
Τσακίρης, Αργύριος
;
Παρασκευόπουλος, Ιωάννης
;
Σολέας, Γεώργιος Ι.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-06-15
Price estimation and economic evaluation of the production cost of red wines produced by immobilized cells on dried raisin berries
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Σωτηράκογλου, Κυριακή
;
Κανδύλης, Παναγιώτης
;
Καλδής, Παναγιώτης Ε.
;
Τζιά, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-02-09
Wine produced by immobilized cells on dried raisin berries in sensory evaluation comparison with commercial products
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Κουρκουτάς, Ιωάννης
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Κουτίνας, Αθανάσιος Α.
;
Ψαριανός, Κωνσταντίνος Γ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006-03
Dry red wine making using yeast immobilized on cork pieces
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Κανδύλης, Παναγιώτης
;
Μπεκατόρου, Αργυρώ
;
Κουρκουτάς, Ιωάννης
;
Κουτίνας, Αθανάσιος Α.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-11
Immobilization of yeast on dried raisin berries for use in dry white wine-making
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Μπεκατόρου, Αργυρώ
;
Ψαριανός, Κωνσταντίνος Γ.
;
Κουτίνας, Αθανάσιος Α.
;
Marchant, Roger M.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2004-08
Grape brandy production, composition and sensory evaluation
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Καλλιθράκα, Σταματίνα
;
Κουρκουτάς, Ιωάννης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014-02
A new process for wine production by penetration of yeast in uncrushed frozen grapes
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Κουτίνας, Αθανάσιος Α.
;
Ψαριανός, Κωνσταντίνος Γ.
;
Κουρκουτάς, Ιωάννης
;
Μπεκατόρου, Αργυρώ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-10
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-7 από 7
1
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Technology
Τεχνολογία
Chemical technology
Χημική τεχνολογία
Biochemistry
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
journalArticle (Δημοσίευση σε περιοδικό) (7)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Τσακίρης, Αργύριος
Κουρκουτάς, Ιωάννης
Κουτίνας, Αθανάσιος Α.
Μπεκατόρου, Αργυρώ
Ψαριανός, Κωνσταντίνος Γ.
... Προβολή Περισσότερων
Όνομα περιοδικού
Food Chemistry
Journal of the Science of Food and Agriculture
Applied Biochemistry and Biotechnology
Humana Press Inc
International Journal of Wine Research
Ημερομηνία
2014
2011
2010
2006
2004
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία