Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Όνομα περιοδικού: Food Chemistry
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-7 από 7
1
Sensory assessment and chemical measurement of astringency of greek wines
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καλλιθράκα, Σταματίνα
;
Kim, D.
;
Τσακίρης, Αργύριος
;
Παρασκευόπουλος, Ιωάννης
;
Σολέας, Γεώργιος Ι.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-06-15
Storage of olives (Olea europaea) under CO2 atmosphere
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Μάµαλος, Ανδρέας
;
Μακρής, Δημήτριος Π.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006
Influence of toasting of oak chips on red wine maturation from sensory and gas chromatographic headspace analysis
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κουσίση, Ελισάβετ
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Αγγελούσης, Γεώργιος
;
Παρασκευόπουλος, Ιωάννης
;
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009-06-15
Discrimination of varietal wines according to their volatiles
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης
;
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
;
Λαλάς, Σταύρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014-09-15
Artificial aging of wines using oak chips
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αραπίτσας, Παναγιώτης
;
Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης
;
Στεφάνου, Ε.
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2004-08
Immobilization of yeast on dried raisin berries for use in dry white wine-making
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Μπεκατόρου, Αργυρώ
;
Ψαριανός, Κωνσταντίνος Γ.
;
Κουτίνας, Αθανάσιος Α.
;
Marchant, Roger M.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2004-08
Improvement of oleuropein extractability by optimising steam blanching process as pre-treatment of olive leaf extraction via response surface methodology
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος
;
Κατσόγιαννος, Ευάγγελος
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
;
Κοντελές, Σπυρίδων Ι.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012-07-15
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-7 από 7
1
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Biochemistry
Βιοχημεία
Chemical technology
Food technology
Pharmacology
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
journalArticle (Δημοσίευση σε περιοδικό) (7)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
Παρασκευόπουλος, Ιωάννης
Τσακίρης, Αργύριος
... Προβολή Περισσότερων
Όνομα περιοδικού
Food Chemistry
Ημερομηνία
2014
2012
2011
2009
2006
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία