Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 1994 - 1999
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Εργασίες Φοιτητών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 10
1
Spoilage of certain under-utilized fish species during storage in ice
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βαρβιτσιώτη, Ελισάβετ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Rheology of some specific purpose doughs
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χατζησταύρου, Έλλη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Classification of Greek meat products on the basis of pH and water activity (aw)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αντωνίου, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Phoshorous, sodium, potassium in cereals and their products been produced and consumed in Greece
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χατζηπαύλου, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996-09
Moisture diffusivity estimation in carrots
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσίτσου, Αφροδίτη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Quality changes of fresh and frozen mussels during storage
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λέγκας, Μάρκος Ν.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1995-09
Sorption phenomena in some sugar and protein traditional Greek foods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Φωτοπούλου, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Spoilage of farmed European sea bass (Dicentrarchus labrax) during iced storage
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ιωσηφίδης, Χρήστος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996
Rheology of batter type doughs
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σασλόγλου, Λάζαρος Δ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996-09
Osmotic dehydration of fruits
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Φαραντούρης, Νικόλαος Π.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 10
1
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Food technology and engineering
Τεχνολογία τροφίμων
Dough
Fish as food
Ζυμαρικά
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
masterThesis (Μεταπτυχιακή εργασία) (10)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Αντωνίου, Μαρία
Βαρβιτσιώτη, Ελισάβετ
Ιωσηφίδης, Χρήστος
Λέγκας, Μάρκος Ν.
Σασλόγλου, Λάζαρος Δ.
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
1996
1995
1994
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία