Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 1994 - 1999
Ημερομηνία: 1996
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Εργασίες Φοιτητών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-3 από 3
1
Phoshorous, sodium, potassium in cereals and their products been produced and consumed in Greece
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χατζηπαύλου, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996-09
Spoilage of farmed European sea bass (Dicentrarchus labrax) during iced storage
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ιωσηφίδης, Χρήστος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996
Rheology of batter type doughs
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σασλόγλου, Λάζαρος Δ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996-09
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-3 από 3
1
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Food technology and engineering
Τεχνολογία τροφίμων
Cereals as food
Dough
Fish as food
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
masterThesis (Μεταπτυχιακή εργασία) (3)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Ιωσηφίδης, Χρήστος
Σασλόγλου, Λάζαρος Δ.
Χατζηπαύλου, Μαρία
Ημερομηνία
1996
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία