Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Δημοσιεύσεις
/
Πλοήγηση Δημοσιεύσεις ανά Θέμα
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Πλοήγηση Δημοσιεύσεις ανά Θέμα "Food technology (http://skos.um.es/unescothes/C01577)"
0-9
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ή εισάγετε τα πρώτα γράμματα:
Επιλογές ταξινόμησης
Ταξινόμηση ανά:
Σειρά:
Αποτελέσματα:
τίτλος
ημερομηνία υποβολής
ημερομηνία εκδοσης
Αύξουσα
Φθίνουσα
5
10
20
40
60
80
100
Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP σε προϊόντα με βάση τη ζύμη (κατεψυγμένες γεμιστές πίτες αλμυρές και γλυκές όλων των ειδών) για τη βιομηχανία με την επωνυμία "Τράπεζα Γεύσης Α.Ε."
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
Μελέτη των λιποειδών των κεφαλόποδων μαλακίων Εledone moschata, Sepia officinalis και Todarodes sagitatus
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1998
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-2 από 2
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία