Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Δημοσιεύσεις
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 2000 - 2009
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Δημοσιεύσεις
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 63
1
2
3
4
. . .
7
Επόμενη Σελίδα
Comparison of selected methods of assessing freshness quality and remaining storage life of iced gilthead sea bream (Sparus aurata)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
;
Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
;
Κυρανά, Βασιλική Ρ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2003
Sensory, chemical and microbiological assessment of farm-raised European sea bass (Dicentrarchus labrax) stored in melting ice
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κυρανά, Βασιλική Ρ.
;
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2002-03
Platelet-activating factor acetylhydrolase and transacetylase activities in human aorta and mammary artery
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσουκάτος, Δημόκριτος Χ.
;
Brochériou, Isabelle
;
Μούσσης, Βασίλειος
;
Πανοπούλου, Χριστίνα Π.
;
Χριστοφίδου, Έλενα Δ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008-10
Προστασία καταναλωτή μέσω της βελτίωσης διεργασιών τροφίμων & της καινοτομίας στον πραγματικό κόσμο
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2007
Προστασία καταναλωτή μέσω της βελτίωσης διεργασιών τροφίμων & της καινοτομίας στον πραγματικό κόσμο
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2007
Προστασία καταναλωτή μέσω της βελτίωσης διεργασιών τροφίμων & της καινοτομίας στον πραγματικό κόσμο
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2007
Structural analysis of ceramide-amino-ethyl-phosphonate in edible Mediterranean cephalopods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2004
Phospholipids from edible Mediterranean cephalopods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2000
Main phospholipids and their fatty acid composition in muscle and cephalothorax of the edible Mediterranean crustacean Palinurus vulgaris (spiny lobster)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γαροφαλάκη, Θεοδοσία
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006-04
Triacylglycerols and their fatty acid composition in edible Mediterranean molluscs and crustacean
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
;
Μεϊμάρογλου, Διδώ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008-09-15
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 63
1
2
3
4
. . .
7
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Τεχνολογία τροφίμων
Food technology
Food
Τροφή
Biochemistry
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
conferenceItem (Δημοσίευση σε συνέδριο) (32)
journalArticle (Δημοσίευση σε περιοδικό) (27)
dataset (Σύνολο δεδομένων) (3)
other (Άλλο) (1)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Σινάνογλου, Βασιλεία
Μπατρινού, Ανθιμία
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Κοντελές, Σπύρος
... Προβολή Περισσότερων
Όνομα περιοδικού
Food Chemistry
Chemistry and Physics of Lipids
Food Microbiology
International Journal of Food Properties
Journal of Aquatic Food Product Technology
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2009
2008
2007
2006
2005
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία