Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Login
Home
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Δημοσιεύσεις
/
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Only items with full text available
All items
Selected filters:
Selected filters
Date: 2010 - 2015
Add Filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author/Creator
Subject
Keyword
Type
Date
Date issued
Contributor
Journal Name
Abstract
Language
Sort options
Results/page
Sort items by
in order
5
10
20
40
60
80
100
Relevance
Title
Issue Date
Type
Ascending
Descending
Search Results for Collection: Δημοσιεύσεις
Now showing items 1-10 of 58
1
2
3
4
. . .
6
Next Page
Internationalization and quality control of education in TEI of athens
Author/Creator:
Παππά, Παναγιώτα
;
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
;
Παναγιάρης, Γεώργιος
Publication Date:
2013
Comparative study on lipid and fatty acid composition in muscle, head and skin of wild and farmed fish Argyrosomus regius
Author/Creator:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Πούλου, Μ.
;
Προεστός, Χαράλαμπος
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Publication Date:
2013-05-07
Antioxidant and lipid profile study of the edible fungus Laetiporus Sulphureus
Author/Creator:
Παπανδρέου, Μ.
;
Προεστός, Χαράλαμπος
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Petrovic, J.
;
Glamoclija, J.
Publication Date:
2013-05-07
Lipid profile examination of gamma irradiated Macadamia nuts in relation to packaging and storage conditions
Author/Creator:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
;
Στρατή, Ειρήνη
;
Προεστός, Χαράλαμπος
;
Παπαδάκης, Σ.
Publication Date:
2013-05-07
Effects of gamma irradiation on the phenolic and antioxidant profiles of macadamia nuts
Author/Creator:
Προεστός, Χαράλαμπος
;
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
;
Κοκκοτού, Κ.
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Publication Date:
2013-05-07
EPA, DHA, cholesterol and phospholipid content in Pagrus pagrus (cultured and wild), Trachinus draco and Trigla lyra from Mediterranean Sea
Author/Creator:
Λουκάς, Βασίλης
;
Δημιζάς, Χρήστος
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Publication Date:
2010-03
Lipid, fatty acid and carotenoid content of edible egg yolks from avian species
Author/Creator:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Στρατή, Ειρήνη
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Publication Date:
2011-02-01
Effects of pan-frying on PUFA, MUFA and individual lipid content in Spicara smaris
Author/Creator:
Ζερβού, Α.
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Παπαδάς, Γ.
;
Θωμαΐδης, Ν.
;
Μεϊμάρογλου, Διδώ
Publication Date:
2012
Comparative analysis of the fatty acid and sterol profiles of widely consumed Mediterranean crustacean species
Author/Creator:
Τσαπέ, Κατερίνα
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Publication Date:
2010-09-01
Effects of caponization on lipid and fatty acid composition of intramuscular and abdominal adipose tissue of medium-growth broilers
Author/Creator:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μάντης, Φώτης
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
;
Συμεών, Γ.
;
Μπιζέλης, Ι.
Publication Date:
2011-06-22
Now showing items 1-10 of 58
1
2
3
4
. . .
6
Next Page
Search Hypatia
Search Hypatia
This Collection
Advanced Search
Search User Profiles
Browse
All of Hypatia
Communities & Collections
Author/Creator
Contributor
Title
Subject
Type
This Collection
Author/Creator
Contributor
Title
Subject
Type
Discover
Subject
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Food
Τροφή
Chemistry
... View More
Type
journalArticle (Journal article) (30)
conferenceItem (Conference presentation) (27)
bookChapter (Book chapter) (1)
Author/Creator
Σινάνογλου, Βασιλεία
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Προεστός, Χαράλαμπος
Στρατή, Ειρήνη
... View More
Journal Name
Food Chemistry
Acta Alimentaria
Foods
Journal of Aquatic Food Product Technology
Procedia Food Science
... View More
Date
2015
2014
2013
2012
2011
Open Data
About Hypatia
Repository Policies
F.A.Q.
Help
Contact Us