Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εκπαιδευτικό υλικό
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Εκπαιδευτικό υλικό
Educational material
Πρόσφατες Υποβολές
Για την πλήρη συλλογή χρησιμοποιήστε Πλοήγηση ή Αναζήτηση
Βιομηχανική μικροβιολογία
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σπηλιώτης, Βασίλης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2002
Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσάκνης, Ιωάννης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-05
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-05
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Τεχνολογία τροφίμων
Food industry and trade
Food
Food chemistry
Χημεία τροφίμων
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
book (Βιβλίο/Μονογραφία) (17)
masterThesis (Μεταπτυχιακή εργασία) (1)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Druelinger, Melvin L.
Gaddis, Barbara A.
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2010 - 2014
2000 - 2009
1996 - 1999
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία
RSS Feeds
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom