Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Λάζος, Ευάγγελος el
dc.date.accessioned 2015-06-24T18:52:57Z
dc.date.available 2015-06-24T18:52:57Z
dc.date.issued 2015-06-24
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18247
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://link.springer.com en
dc.title Certain functional properties of defatted pumpkin seed flour en
heal.type journalArticle
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Food
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.language en
heal.access campus
heal.journalName Plant Foods for Human Nutrition en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: art%3A10.1007%2FBF02193934.pdf
    Μέγεθος: 818.0Kb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες