dc.contributor.author | Λάζος, Ευάγγελος | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-24T18:52:57Z | |
dc.date.available | 2015-06-24T18:52:57Z | |
dc.date.issued | 2015-06-24 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/18247 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://link.springer.com | en |
dc.title | Certain functional properties of defatted pumpkin seed flour | en |
heal.type | journalArticle | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Food | |
heal.classificationURI | **N/A**-Food technology | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.language | en | |
heal.access | campus | |
heal.journalName | Plant Foods for Human Nutrition | en |
heal.journalType | peer-reviewed | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: