Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Εμφάνιση Τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Απομόνωση φυσικών φαινολικών αντιοξειδωτικών από χυμό παντζάρι και φύλλα ελιάς με εκχύλιση σημείου εκνέφωσης με τα εδώδιμα επιφανειοδραστικά
Μαρκοπούλου, Παναγιώτα
URI:
http://hdl.handle.net/11400/18400
Τύπος Τεκμηρίου:
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Θέμα:
Food processing
,
Chemistry
,
Επεξεργασία τροφίμων
,
Χημεία
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Όνομα:
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΝΑΓΙΑ - ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ...
Μέγεθος:
608Kb
Μορφότυπο:
Microsoft Word
Άνοιγμα
Όνομα:
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΝΑΓΙΑ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ.doc
Μέγεθος:
2.893Mb
Μορφότυπο:
Microsoft Word
Άνοιγμα
Όνομα:
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΝΑΓΙΑ - ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ...
Μέγεθος:
1.414Mb
Μορφότυπο:
Microsoft Word
Άνοιγμα
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:
Creative Commons
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Εργασίες Φοιτητών
Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία