Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Μαρκοπούλου, Παναγιώτα el
dc.date.accessioned 2015-06-25T07:29:07Z
dc.date.available 2015-06-25T07:29:07Z
dc.date.issued 2015-06-25
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18400
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Απομόνωση φυσικών φαινολικών αντιοξειδωτικών από χυμό παντζάρι και φύλλα ελιάς με εκχύλιση σημείου εκνέφωσης με τα εδώδιμα επιφανειοδραστικά el
heal.type bachelorThesis
heal.secondaryTitle λεκιθίνη και peg 400 el
heal.classification Food processing
heal.classification Chemistry
heal.classification Επεξεργασία τροφίμων
heal.classification Χημεία
heal.classificationURI **N/A**-Food processing
heal.classificationURI **N/A**-Chemistry
heal.classificationURI **N/A**-Επεξεργασία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Χημεία
heal.access campus
heal.advisorName Κατσόγιαννος, Ευάγγελος el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΝΑΓΙΑ - ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ...
    Μέγεθος: 608Kb
    Μορφότυπο: Microsoft Word
  • Όνομα: ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΝΑΓΙΑ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ.doc
    Μέγεθος: 2.893Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word
  • Όνομα: ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΝΑΓΙΑ - ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ...
    Μέγεθος: 1.414Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες