Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Εμφάνιση Τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αρχές και πρακτική εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας σε κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε εταιρείες μαζικής εστίασης ( catering )
Τρικάτσουλας, Παναγιώτης
URI:
http://hdl.handle.net/11400/18573
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Τύπος Τεκμηρίου:
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Θέμα:
Food technology
,
Nutrition
,
Τεχνολογία τροφίμων
,
Διατροφή
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Όνομα:
57. HACCP22-02-2011Ν2.doc
Μέγεθος:
672Kb
Μορφότυπο:
Microsoft Word
Άνοιγμα
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:
Creative Commons
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Εργασίες Φοιτητών
Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία