Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Ρημική, Μαριέττα el
dc.date.accessioned 2015-06-25T12:26:13Z
dc.date.available 2015-06-25T12:26:13Z
dc.date.issued 2015-06-25
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18594
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Διερεύνηση της εξέλιξης της μικροβιακής χλωρίδας και των μεταβολικών προϊόντων της κατά τη διάρκεια ανάπτυξης «γλυκού» προζυμιού el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Microbiology
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Μικροβιολογία
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Microbiology
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Μικροβιολογία
heal.language el
heal.access campus
heal.publicationDate 2012
heal.advisorName Κοντελές, Σπύρος el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: 62. Ρημική Μαριέττα - ΠΤΥΧΙΑΚΗ.pdf
    Μέγεθος: 1.340Mb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες