dc.contributor.author | Μαρινέα, Μαρίνα | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-25T12:48:10Z | |
dc.date.available | 2015-06-25T12:48:10Z | |
dc.date.issued | 2015-06-25 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/18606 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.title | Υποκατάσταση χλωριούχου νατρίου με χλωριούχο κάλιο σε βρώσιμες αλατισμένες ελιές σε συνδυασμό με παραδοσιακές μεθόδους εκπίκρανσης | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.secondaryTitle | υδρόλυση της ολευρωπεΐνης, αντιοξειδωτική δράση, ολικές φαινόλες και μεμονωμένες φαινόλες. | el |
heal.classification | Chemistry | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Χημεία | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Chemistry | |
heal.classificationURI | **N/A**-Food technology | |
heal.classificationURI | **N/A**-Χημεία | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.access | campus | |
heal.publicationDate | 2012 | |
heal.advisorName | Κατσογιάννος, Ευάγγελος | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.fullTextAvailability | false |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: