Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Εμφάνιση Τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Χρήση φασματοσκοπίας NMR για τη μελέτη ενώσεων στο λιπιδικό κλάσμα δειγμάτων από σπόρους σησαμιού που έχουν υποστεί γ-Ακτινοβόληση
Καββαδάς, Γεράσιμος
URI:
http://hdl.handle.net/11400/19177
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-11
Τύπος Τεκμηρίου:
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Θέμα:
Food technology
,
Chemistry
,
Τεχνολογία τροφίμων
,
Χημεία
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Όνομα:
95. Χρήση Φασματοσκοπίας.doc
Μέγεθος:
7.685Mb
Μορφότυπο:
Microsoft Word
Άνοιγμα
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:
Creative Commons
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Εργασίες Φοιτητών
Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία