Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Καββαδάς, Γεράσιμος el
dc.date.accessioned 2015-06-26T12:52:45Z
dc.date.available 2015-06-26T12:52:45Z
dc.date.issued 2015-06-26
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/19177
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Χρήση φασματοσκοπίας NMR για τη μελέτη ενώσεων στο λιπιδικό κλάσμα δειγμάτων από σπόρους σησαμιού που έχουν υποστεί γ-Ακτινοβόληση el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Chemistry
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Χημεία
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Chemistry
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Χημεία
heal.access campus
heal.publicationDate 2010-11
heal.advisorName Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: 95. Χρήση Φασματοσκοπίας.doc
    Μέγεθος: 7.685Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες