dc.contributor.author | Καββαδάς, Γεράσιμος | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-26T12:52:45Z | |
dc.date.available | 2015-06-26T12:52:45Z | |
dc.date.issued | 2015-06-26 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/19177 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.title | Χρήση φασματοσκοπίας NMR για τη μελέτη ενώσεων στο λιπιδικό κλάσμα δειγμάτων από σπόρους σησαμιού που έχουν υποστεί γ-Ακτινοβόληση | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Chemistry | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Χημεία | |
heal.classificationURI | **N/A**-Food technology | |
heal.classificationURI | **N/A**-Chemistry | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Χημεία | |
heal.access | campus | |
heal.publicationDate | 2010-11 | |
heal.advisorName | Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: