Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Μανίκα, Καλλιόπη-Ηλιάνα el
dc.date.accessioned 2015-06-26T19:27:00Z
dc.date.available 2015-06-26T19:27:00Z
dc.date.issued 2015-06-26
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/19516
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Παρασκευή- αξιολόγηση πηκτωμάτων χυμού πορτοκαλιού με χρήση HM-LM πηκτικών el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Chemistry
heal.classification Food technology
heal.classification Χημεία
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Chemistry
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Χημεία
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.access campus
heal.publicationDate 2011
heal.abstract Περίληψη:Η πτυχιακή αυτή εργασία έχει σκοπό, τη παρασκευή και μελέτη πηκτωμάτων με τη χρήση ΗΜ και LM πηκτινών. Αποτελείται από δύο μέρη, το Θεωρητικό και Πειραματικό. Στο Θεωρητικό μέρος, που είναι δύο κεφάλαια, γίνεται γενική αναφορά για τα πηκτώματα και το μηχανισμό σχηματισμού τους καθώς και αναλυτική περιγραφή σχηματισμού μαρμελάδας από πορτοκάλι. Στο Πειραματικό μέρος, που αποτελείται από τέσσερα κεφάλαια, γίνεται αναλυτική περιγραφή των αριθμητικών υπολογισμών των συστατικών και του τρόπου παρασκευής μαρμελάδας πορτοκάλι με χρήση ΗΜ και LM πηκτινών, καθώς και των μετρήσεων που έγιναν σε ορισμένα χαρακτηριστικά των πρώτων υλών που χρησιμοποιήθηκαν. Στη συνέχεια αναφέρονται οι παράμετροι που επιλέχθηκαν για να αξιολογηθούν στο τελικό προϊόν και οι οποίοι είναι ºBrix, pH, οξύτητα, ιξώδες, χρώμα, οι μέθοδοι αξιολόγηση τους καθώς και η στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων του οργανοληπτικού ελέγχου των δειγμάτων. Τέλος καταγράφονται τα συμπεράσματά μας από την όλη εργασία. el
heal.advisorName Ταλέλλη, Αικατερίνη el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: 146. 27-04-2011_ptyxiakh.pdf
    Μέγεθος: 909.0Kb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες