Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Τσιάκος, Γεώργιος el
dc.contributor.author Ψυχάρης, Ανδρέας el
dc.date.accessioned 2015-06-26T20:03:11Z
dc.date.available 2015-06-26T20:03:11Z
dc.date.issued 2015-06-26
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/19543
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Έλεγχος ποιότητας και ασφάλειας ελαιολάδου el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Nutrition
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Διατροφή
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Nutrition
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφή
heal.access campus
heal.publicationDate 2014
heal.abstract Περίληψη:Στη παρούσα διπλωματική εργασία γίνεται μια προσπάθεια διερεύνησης και αναφοράς σε ό,τι σχετίζεται με την ποιότητα και την ασφάλεια του ελαιολάδου. Η εργασία περιλαμβάνει τρία κεφάλαια στα οποία γίνεται αναφορά στα κάτωθι: γενικά περί ελαιολάδου, έλεγχος ποιότητας ελαιολάδου (προσδιορισμός σταθερών και συστατικών, έλεγχος νοθείας) και τέλος στην ασφάλεια του ελαιολάδου. Στα παραπάνω κεφάλαια γίνεται περιγραφή των διαδικασιών που εφαρμόζονται για τις μεθόδους αυτές. Απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία ενός εγχειριδίου που θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σ’ αυτούς που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο κλάδο τροφίμων. el
heal.advisorName Τσακνής, Ιωάννης el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability false


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: 154. Έλεγχος ποιότητας και ...
    Μέγεθος: 467.1Kb
    Μορφότυπο: Microsoft Word 2007

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες