dc.contributor.author | Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ. | el |
dc.date.accessioned | 2015-01-02T18:43:32Z | |
dc.date.available | 2015-01-02T18:43:32Z | |
dc.date.issued | 2015-01-02 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/3306 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | laboratory tests | |
dc.subject | food chemistry | |
dc.subject | Εργαστηριακή άσκηση | |
dc.subject | χημεία τροφίμων | |
dc.title | Εργαστηριακές ασκήσεις χημείας τροφίμων | el |
heal.type | book | |
heal.classification | Agriculture | |
heal.classification | Chemistry | |
heal.classification | Γεωργία | |
heal.classification | Χημεία | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C00112 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C00568 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Γεωργία | |
heal.classificationURI | **N/A**-Χημεία | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/34430 | |
heal.identifier.secondary | ISBN: 978-960-931635-4 | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2009-11 | |
heal.bibliographicCitation | Σφλώμος, Κ. (2009) Εργαστηριακές ασκήσεις χημείας τροφίμων. Αθήνα: ΛΥΧΝΟΣ ΕΠΕ - Γραφικές Τέχνες | el |
heal.publisher | ΛΥΧΝΟΣ ΕΠΕ | el |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: