dc.contributor.author | Λάζος, Ευάγγελος Σ. | el |
dc.date.accessioned | 2015-01-09T15:31:26Z | |
dc.date.available | 2015-01-09T15:31:26Z | |
dc.date.issued | 2015-01-09 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/3628 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Radiation preservation of food | |
dc.subject | Τροφή συντήρηση με ακτινοβόληση | |
dc.title | Επεξεργασία τροφίμων | el |
heal.type | book | |
heal.secondaryTitle | Τόμος 1 | el |
heal.classification | Nutrition--Handbooks, manuals, etc. | |
heal.classification | Food--Preservation | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Τροφή συντήρηση | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008108527 | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050212 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή συντήρηση | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85110356 | |
heal.identifier.secondary | ISBN: 978-960-390-207-2 | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2010 | |
heal.bibliographicCitation | Λάζος, Ε.Σ. (2010). Επεξεργασία Τροφίμων. τόμ.1. Αθήνα: Εκδοτικός Οίκος INTERBOOKS | el |
heal.publisher | Εκδοτικός Οίκος INTERBOOKS | el |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: