Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Λάζος, Ευάγγελος Σ. el
dc.date.accessioned 2015-01-09T15:50:49Z
dc.date.available 2015-01-09T15:50:49Z
dc.date.issued 2015-01-09
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/3629
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Food--Drying
dc.subject Food--Storage
dc.subject Επεξεργασία τροφής
dc.subject αφυδάτωση τροφίμων
dc.subject αποθήκευση τροφίμων
dc.subject food processing
dc.title Επεξεργασία τροφίμων el
heal.type book
heal.secondaryTitle Τόμος 2 el
heal.classification Food
heal.classification Food--Preservation
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Τροφή συντήρηση
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh99005367
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050212
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή συντήρηση
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050193
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050226
heal.identifier.secondary ISBN: 978-960-390-208-9
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2010
heal.bibliographicCitation Λάζος, Ε.Σ. (2010). Επεξεργασία Τροφίμων. τόμ.2. Αθήνα: Εκδοτικός Οίκος INTERBOOKS el
heal.publisher Εκδοτικός Οίκος INTERBOOKS el
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΜΟΣ 2.pdf
    Μέγεθος: 383.7Kb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες