dc.contributor.author | Montville, Thomas J. | el |
dc.contributor.author | Matthews, Karl R. | el |
dc.date.accessioned | 2015-01-09T16:05:58Z | |
dc.date.available | 2015-01-09T16:05:58Z | |
dc.date.issued | 2015-01-09 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/3632 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Seeds--Biotechnology | |
dc.subject | Bacteria | |
dc.subject | Microorganisms | |
dc.subject | Food--Preservation | |
dc.subject | Food--Safety measures | |
dc.subject | Σπόροι | |
dc.subject | βακτήρια | |
dc.subject | μικρόβια | |
dc.subject | μέθοδοι συντήρησης | |
dc.subject | ασφάλεια τροφίμων | |
dc.title | Μικροβιολογία τροφίμων | el |
heal.type | book | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food--Microbiology | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Τροφή μικροβιολογία | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh99005367 | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050202 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή μικροβιολογία | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2010005660 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85010813 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85084725 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050212 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2001007789 | |
heal.contributorName | Κολλιοπούλου, Άννα (μτφ.) | el |
heal.contributorName | Σπηλιώτης, Βασίλης (επιμ.) | el |
heal.contributorName | Γιαβάσης, Ιωάννης (επιμ.) | el |
heal.identifier.secondary | ISBN: 978-960-411-713-0 | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2010 | |
heal.bibliographicCitation | Montville, T.J. & Matthews, K.R. (2010). Μικροβιολογία Τροφίμων. Κολλιοπούλου, Α. (μτφ.), Σπηλιώτης, Β. (επιμ.), Γιαβάσης, Ι. (επιμ.). Αθήνα: Εκδόσεις ΙΩΝ Σ. Παρίκου & ΣΙΑ Ο.Ε. | el |
heal.publisher | Εκδοτικός Όμιλος Ίων | el |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: