dc.contributor.author | Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β. | el |
dc.date.accessioned | 2015-01-09T20:05:42Z | |
dc.date.available | 2015-01-09T20:05:42Z | |
dc.date.issued | 2015-01-09 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/3676 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Biochemical engineering | |
dc.subject | Meat--Preservation | |
dc.subject | meat products | |
dc.subject | Βιοχημική δομή κρέατος | |
dc.subject | συντήρηση κρέατος | |
dc.subject | αλλαντικά | |
dc.title | Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων | el |
heal.type | book | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Κρέας | |
heal.classification | Food industry and trade | |
heal.classification | Meat | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Κρέας | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050282 | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85082715 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85014120 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85082723 | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/9572 | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 1999 | |
heal.bibliographicCitation | Ραμαντάνης, Σ. Β. (1999). Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων. Αθήνα: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα | el |
heal.publisher | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής | el |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: