Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Αναγνωστοπούλου, Άννα el
dc.contributor.author Ταλέλη, Αικατερίνη el
dc.date.accessioned 2015-01-09T20:26:18Z
dc.date.available 2015-01-09T20:26:18Z
dc.date.issued 2015-01-09
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/3679
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Fruit production
dc.subject vegetable growing
dc.subject Frozen fruit
dc.subject Fruit juices
dc.subject Food--Drying
dc.subject Παραγωγή
dc.subject Μέθοδοι ψύξης
dc.subject Χυμοί
dc.subject αφυδάτωση
dc.title Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών el
heal.type book
heal.secondaryTitle Μέθοδοι επεξεργασίας - Ποιοτικός έλεγχος el
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Φρούτα
heal.classification Λαχανικά
heal.classification Food industry and trade
heal.classification Fruit culture
heal.classification Vegetables
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Φρούτα
heal.classificationURI **N/A**-Λαχανικά
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050282
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/childrensSubjects/sj96005580
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85142489
heal.keywordURI http://zbw.eu/stw/descriptor/12947-6
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/45732
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85052159
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85052173
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050193
heal.identifier.secondary ISBN: 978-960-6759-08-6
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2008
heal.bibliographicCitation Αναγνωστοπούλου, Α. & Ταλέλλη, Α. (2008). Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών: μέθοδοι επεξεργασίας - Ποιοτικός έλεγχος Αθήνα: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ el
heal.publisher ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ el
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ...
    Μέγεθος: 739.5Kb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες