dc.contributor.author | Αναγνωστοπούλου, Άννα | el |
dc.contributor.author | Ταλέλη, Αικατερίνη | el |
dc.date.accessioned | 2015-01-09T20:26:18Z | |
dc.date.available | 2015-01-09T20:26:18Z | |
dc.date.issued | 2015-01-09 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/3679 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Fruit production | |
dc.subject | vegetable growing | |
dc.subject | Frozen fruit | |
dc.subject | Fruit juices | |
dc.subject | Food--Drying | |
dc.subject | Παραγωγή | |
dc.subject | Μέθοδοι ψύξης | |
dc.subject | Χυμοί | |
dc.subject | αφυδάτωση | |
dc.title | Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών | el |
heal.type | book | |
heal.secondaryTitle | Μέθοδοι επεξεργασίας - Ποιοτικός έλεγχος | el |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Φρούτα | |
heal.classification | Λαχανικά | |
heal.classification | Food industry and trade | |
heal.classification | Fruit culture | |
heal.classification | Vegetables | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Φρούτα | |
heal.classificationURI | **N/A**-Λαχανικά | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050282 | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/childrensSubjects/sj96005580 | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85142489 | |
heal.keywordURI | http://zbw.eu/stw/descriptor/12947-6 | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/45732 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85052159 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85052173 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050193 | |
heal.identifier.secondary | ISBN: 978-960-6759-08-6 | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2008 | |
heal.bibliographicCitation | Αναγνωστοπούλου, Α. & Ταλέλλη, Α. (2008). Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών: μέθοδοι επεξεργασίας - Ποιοτικός έλεγχος Αθήνα: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ | el |
heal.publisher | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ | el |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: