dc.contributor.author | Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β. | el |
dc.date.accessioned | 2015-01-10T12:35:33Z | |
dc.date.available | 2015-01-10T12:35:33Z | |
dc.date.issued | 2015-01-10 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/3699 | |
dc.rights | An error occurred on the license name. | * |
dc.rights.uri | An error occurred getting the license - uri. | * |
dc.subject | meat products | |
dc.subject | Meat--Preservation | |
dc.subject | Canned pork | |
dc.subject | Protein engineering | |
dc.subject | Προϊόντα κρέατος | |
dc.subject | συντήρηση κρέατος | |
dc.subject | αλλαντικά | |
dc.subject | βιοχημική σύσταση | |
dc.title | Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του | el |
heal.type | book | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Κρέας | |
heal.classification | Food industry and trade | |
heal.classification | Meat | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Κρέας | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050282 | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85082715 | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/9572 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85082723 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85105005 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh86007375 | |
heal.identifier.secondary | ISBN: 960-357-073-7 | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2006 | |
heal.bibliographicCitation | Ραμαντάνης, Σ.Β.. (2006). Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του Θεσσαλονίκη: Σύγχρονη Παιδεία | el |
heal.publisher | Σύγχρονη Παιδεία | el |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: