Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β. el
dc.date.accessioned 2015-01-10T12:35:33Z
dc.date.available 2015-01-10T12:35:33Z
dc.date.issued 2015-01-10
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/3699
dc.rights An error occurred on the license name. *
dc.rights.uri An error occurred getting the license - uri. *
dc.subject meat products
dc.subject Meat--Preservation
dc.subject Canned pork
dc.subject Protein engineering
dc.subject Προϊόντα κρέατος
dc.subject συντήρηση κρέατος
dc.subject αλλαντικά
dc.subject βιοχημική σύσταση
dc.title Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του el
heal.type book
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Κρέας
heal.classification Food industry and trade
heal.classification Meat
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Κρέας
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050282
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85082715
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/9572
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85082723
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85105005
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh86007375
heal.identifier.secondary ISBN: 960-357-073-7
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2006
heal.bibliographicCitation Ραμαντάνης, Σ.Β.. (2006). Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του Θεσσαλονίκη: Σύγχρονη Παιδεία el
heal.publisher Σύγχρονη Παιδεία el
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΙΟΝΤΩΝ ...
    Μέγεθος: 662.2Kb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής