Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ. el
dc.date.accessioned 2015-01-11T20:03:22Z
dc.date.available 2015-01-11T20:03:22Z
dc.date.issued 2015-01-11
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/3790
dc.rights An error occurred on the license name. *
dc.rights.uri An error occurred getting the license - uri. *
dc.subject foods
dc.subject Diet
dc.subject Development strategy
dc.subject Organic food
dc.subject new technology
dc.subject Προϊόντα
dc.subject Διατροφή
dc.subject στρατηγική ανάπτυξης
dc.subject βιολογικά τρόφιμα
dc.subject νέες τεχνολογίες
dc.title Ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων el
heal.type book
heal.classification Food technology and engineering
heal.classification Food industry and trade
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Βιομηχανία τροφίμων
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/408
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050282
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Βιομηχανία τροφίμων
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/408
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85037853
heal.keywordURI http://zbw.eu/stw/descriptor/10524-2
heal.keywordURI http://zbw.eu/stw/descriptor/14932-2
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/28139
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2002
heal.bibliographicCitation Σφλώμος, Κ. (2002) Ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων. Αθήνα: Εκδόσεις Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιρδύματος el
heal.publisher Εκδόσεις Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας el
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.pdf
    Μέγεθος: 653.5Kb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής