dc.contributor.author | Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ. | el |
dc.date.accessioned | 2015-01-11T20:03:22Z | |
dc.date.available | 2015-01-11T20:03:22Z | |
dc.date.issued | 2015-01-11 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/3790 | |
dc.rights | An error occurred on the license name. | * |
dc.rights.uri | An error occurred getting the license - uri. | * |
dc.subject | foods | |
dc.subject | Diet | |
dc.subject | Development strategy | |
dc.subject | Organic food | |
dc.subject | new technology | |
dc.subject | Προϊόντα | |
dc.subject | Διατροφή | |
dc.subject | στρατηγική ανάπτυξης | |
dc.subject | βιολογικά τρόφιμα | |
dc.subject | νέες τεχνολογίες | |
dc.title | Ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων | el |
heal.type | book | |
heal.classification | Food technology and engineering | |
heal.classification | Food industry and trade | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Βιομηχανία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/408 | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050282 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Βιομηχανία τροφίμων | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/408 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85037853 | |
heal.keywordURI | http://zbw.eu/stw/descriptor/10524-2 | |
heal.keywordURI | http://zbw.eu/stw/descriptor/14932-2 | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/28139 | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2002 | |
heal.bibliographicCitation | Σφλώμος, Κ. (2002) Ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων. Αθήνα: Εκδόσεις Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιρδύματος | el |
heal.publisher | Εκδόσεις Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας | el |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: