dc.contributor.author | Σπηλιώτης, Βασίλης | el |
dc.date.accessioned | 2015-01-11T20:17:46Z | |
dc.date.available | 2015-01-11T20:17:46Z | |
dc.date.issued | 2015-01-11 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/3791 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | microbial growth | |
dc.subject | Bioreactors | |
dc.subject | Biochemistry--Technique | |
dc.subject | Alcohol industry | |
dc.subject | Μικροβιακή καλλιέργεια | |
dc.subject | Βιοαντιδραστήρες | |
dc.subject | βιοχημεία | |
dc.subject | παραγωγή αλκοόλης | |
dc.subject | μικροβιακό φορτίο | |
dc.subject | microorganism load | |
dc.title | Βιομηχανική μικροβιολογία | el |
heal.type | book | |
heal.classification | Food technology and engineering | |
heal.classification | Microbiological chemistry | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Μικροβιολογία | |
heal.classificationURI | http://data.seab.gr/concepts/1206d77258fd66c88274d85384bf2041de953cef | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unesco6/230220 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Μικροβιολογία | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/44016 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh87005835 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85014172 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85003279 | |
heal.identifier.secondary | ISBN: 978-960-9495-34-9 | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2014 | |
heal.bibliographicCitation | Σπυλιώτης, Β. (2014) "Βιομηχανική μικροβιολογία". Αθήνα: Δίσιγμα | el |
heal.publisher | Εκδόσεις Δίσιγμα | el |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: