Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Μανίκα, Καλλιόπη-Ηλιάνα el
dc.date.accessioned 2015-02-15T12:29:37Z
dc.date.available 2015-02-15T12:29:37Z
dc.date.issued 2015-02-15
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/6309
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Orange marmelade
dc.subject Gels
dc.subject Μαρμελάδα πορτοκάλι
dc.subject Πηκτώματα
dc.title Παρασκευή- αξιολόγηση πηκτωμάτων χυμού πορτοκαλιού με χρήση HM-LM πηκτικών el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Chemistry
heal.classification Food technology
heal.classification Χημεία
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://data.seab.gr/concepts/c1dfd96eea8cc2b62785275bca38ac261256e278
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI **N/A**-Χημεία
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/189
heal.language el
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.publicationDate 2011-04
heal.bibliographicCitation Μανίκα, Κ.-Η. (2011). Παρασκευή- αξιολόγηση πηκτωμάτων χυμού πορτοκαλιού με χρήση HM-LM πηκτικών. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.abstract Περίληψη:Η πτυχιακή αυτή εργασία έχει σκοπό, τη παρασκευή και μελέτη πηκτωμάτων με τη χρήση ΗΜ και LM πηκτινών. Αποτελείται από δύο μέρη, το Θεωρητικό και Πειραματικό. Στο Θεωρητικό μέρος, που είναι δύο κεφάλαια, γίνεται γενική αναφορά για τα πηκτώματα και το μηχανισμό σχηματισμού τους καθώς και αναλυτική περιγραφή σχηματισμού μαρμελάδας από πορτοκάλι. Στο Πειραματικό μέρος, που αποτελείται από τέσσερα κεφάλαια, γίνεται αναλυτική περιγραφή των αριθμητικών υπολογισμών των συστατικών και του τρόπου παρασκευής μαρμελάδας πορτοκάλι με χρήση ΗΜ και LM πηκτινών, καθώς και των μετρήσεων που έγιναν σε ορισμένα χαρακτηριστικά των πρώτων υλών που χρησιμοποιήθηκαν. Στη συνέχεια αναφέρονται οι παράμετροι που επιλέχθηκαν για να αξιολογηθούν στο τελικό προϊόν και οι οποίοι είναι ºBrix, pH, οξύτητα, ιξώδες, χρώμα, οι μέθοδοι αξιολόγηση τους καθώς και η στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων του οργανοληπτικού ελέγχου των δειγμάτων. Τέλος καταγράφονται τα συμπεράσματά μας από την όλη εργασία. el
heal.abstract Abstract:This diplomatic work has aim the jam preparation and jelly consideration, with HM and LM pectin application. It composed of two parts, theoretical and experimental parts. Theoretical part, which composted of two capitals, getting generally account for applications and theirs arrangement configuration, as and analytical account of orange jam configuration. Experimental part, which composed from four capitals, getting analytically account of arithmetic calculation details and methods for preparation orange jams with HM and LM pectins, as and count which were of definitely characteristics of a’ matter which applied. Following, there are reporting parameters which choosed for apprising of final product, which are Brix, pH, acidity. viscosity, colour, review methods as and breakdown of the organoliptic signs’ result test. Finally, writed down our conclusions of all this diplomatic work. en
heal.advisorName Ταλέλλη, Αικατερίνη el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 64
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: 27-04-2011_ptyxiakh.doc
    Μέγεθος: 1.485Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word
  • Όνομα: 27-04-2011_ptyxiakh.pdf
    Μέγεθος: 909.0Kb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες