Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Εμφάνιση Τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Σύνθεση, χαρακτηρισμός δομής, αξιολόγηση της αντιοξειδωτικής δράσης και διαμορφωτική μελέτη νέων παράγωγων του λιποϊκού οξέος
Κονταρέλη, Χρυσούλα
;
Αλκενάρης, Χαρίλαος
URI:
http://hdl.handle.net/11400/6362
Τύπος Τεκμηρίου:
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Θέμα:
Chemistry
,
Food technology
,
Χημεία
,
Τεχνολογία τροφίμων
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Όνομα:
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΚΟΝΤΑΡΕΛΗ-ΑΛΚΕΝΑΡΗΣ ...
Μέγεθος:
2.866Mb
Μορφότυπο:
Microsoft Word 2007
Άνοιγμα
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:
Creative Commons
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Εργασίες Φοιτητών
Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία