Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Παπαμελετίου, Ευαγγελία el
dc.date.accessioned 2015-02-21T12:13:02Z
dc.date.available 2015-02-21T12:13:02Z
dc.date.issued 2015-02-21
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/6660
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Quality Management System
dc.subject Peach
dc.subject Food security
dc.subject Canning
dc.subject Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
dc.subject Ροδάκινο
dc.subject Ασφάλεια τροφίμων
dc.subject Κονσερβοποίηση
dc.title Εφαρμογή του συστήματος ISO 9001:2000 σε κονσερβοποίηση ροδάκινου el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Nutrition
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Διατροφή
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI **N/A**-Nutrition
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφή
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2009007706
heal.language el
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.publicationDate 2008
heal.bibliographicCitation Παπαμελετίου, Ε. (2008). Εφαρμογή του συστήματος ISO 9001:2000 σε κονσερβοποίηση ροδάκινου. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.abstract Περίληψη:Αναπτύχθηκε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας βιομηχανίας που παράγει κονσερβοποιημένοι κομπόστα ροδάκινου, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2000 . Εκτός από τις έξι υποχρεωτικές διαδικασίες που απαιτεί το πρότυπο τρεις από τις οποίες είναι συνεπτυγμένες σε μια, έχουν αναπτυχθεί άλλες δέκα διαδικασίες που αντικατοπτρίζουν τη λειτουργία της επιχείρησης . Στο παράρτημα παρουσιάζονται όλα τα έντυπα / αρχεία του συστήματος διαχείρισης ποιότητας . Τα δεδομένα λειτουργίας της επιχείρησης και επεξεργασίας του προϊόντος είναι πραγματικά, από εταιρεία με έδρα στην Ημαθία, που εφαρμόζει Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9002: 1994 . Για λόγους δεοντολογίας έχουν αλλαχτεί το όνομα και το προφίλ της εταιρείας . Στην παρούσα εργασία, έγινε πλήρης αναπροσαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας, σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 9001: 2000 . el
heal.advisorName Τσάκνης, Γιάννης el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 127
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: ISO 9001-2000 ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ ...
    Μέγεθος: 1.114Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες