dc.contributor.author | Μαρκοπούλου, Παναγιώτα | el |
dc.date.accessioned | 2015-02-24T10:45:12Z | |
dc.date.available | 2015-02-24T10:45:12Z | |
dc.date.issued | 2015-02-24 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/6846 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Antioxidants | |
dc.subject | Lecithin | |
dc.subject | Αντιοξειδωτικά | |
dc.subject | Λεκιθίνη | |
dc.subject | Φυσικά αντιοξειδωτικά | |
dc.subject | Υδατοδιαλυτότητα | |
dc.subject | Εδώδιμα επιφανειοδραστικά | |
dc.subject | Natural Antioxidants | |
dc.subject | Water | |
dc.subject | Food surfactants | |
dc.title | Απομόνωση φυσικών φαινολικών αντιοξειδωτικών από χυμό παντζάρι και φύλλα ελιάς με εκχύλιση σημείου εκνέφωσης με τα εδώδιμα επιφανειοδραστικά | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.secondaryTitle | λεκιθίνη και peg 400 | el |
heal.classification | Food processing | |
heal.classification | Chemistry | |
heal.classification | Επεξεργασία τροφίμων | |
heal.classification | Χημεία | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/2132 | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85023022 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Επεξεργασία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Χημεία | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85005727 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85075666 | |
heal.language | el | |
heal.access | campus | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2009 | |
heal.bibliographicCitation | Μαρκοπούλου, Π. (2009) Απομόνωση φυσικών φαινολικών αντιοξειδωτικών από χυμό παντζάρι και φύλλα ελιάς με εκχύλιση σημείου εκνέφωσης με τα εδώδιμα επιφανειοδραστικά: λεκιθίνη και peg 400. Πτυχιακή. Αθήνα: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. | el |
heal.advisorName | Κατσόγιαννος, Ευάγγελος | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.numberOfPages | 253 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: