Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
/
Δημοσιεύσεις
/
Πλοήγηση Δημοσιεύσεις ανά Τίτλο
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Πλοήγηση Δημοσιεύσεις ανά Τίτλο
0-9
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ή εισάγετε τα πρώτα γράμματα:
Επιλογές ταξινόμησης
Ταξινόμηση ανά:
Σειρά:
Αποτελέσματα:
τίτλος
ημερομηνία υποβολής
ημερομηνία εκδοσης
Αύξουσα
Φθίνουσα
5
10
20
40
60
80
100
AFLP reveals structural details of genetic diversity within cultivated olive germplasm from the Eastern Mediterranean
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Owen, Carolyn A.
;
Bita, Elena Craita
;
Μπανίλας, Γεώργιος Π.
;
Hajjar, Shady E.
;
Σελιανάκης, Βαρδής
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2005-05
Applications of Fourier transform-infrared spectroscopy to edible oils
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βλάχος, Ν.
;
Σκοπελίτης, Ιωάννης
;
Ψαρουδάκη, Μ.
;
Κωνσταντινίδου, Βαλεντίνη
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006-07-28
Artificial aging of wines using oak chips
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αραπίτσας, Παναγιώτης
;
Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης
;
Στεφάνου, Ε.
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2004-08
Bioethanol production by carbohydrate-enriched biomass of arthrospira (spirulina) platensis
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μάρκου, Γιώργος
;
Αγγελιδάκη, Ειρήνη
;
Νερατζής, Ηλίας Θ.
;
Γεωργακάκης, Δημήτριος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Biological acidification during grape must fermentation using mixed cultures of Kluyveromyces thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καψοπούλου, Αικατερίνη
;
Μουρτζίνη, Αναστασία
;
Ανθούλας, Μ.
;
Νερατζής, Ηλίας Θ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2007-05
Breeding, molecular markers and molecular biology of the olive tree
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χατζόπουλος, Πολυδεύκης
;
Μπανίλας, Γεώργιος Π.
;
Γιαννούλια, Κατερίνα Χ.
;
Γαζής, Φώτης
;
Νικολουδάκης, Νικόλαος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2002-10
A defence-related Olea europaea β-glucosidase hydrolyses and activates oleuropein into a potent protein cross-linking agent
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κουδούνας, Κωνσταντίνος
;
Μπανίλας, Γεώργιος Π.
;
Μιχαηλίδης, Χρήστος
;
Δημολιού, Αικατερίνη Δ.
;
Ρήγας, Σταμάτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-04-01
Determination of 1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid and its structural analogue by liquid chromatography and ion spray tandem mass spectrometry
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πετρίτης, Κωνσταντίνος Ν.
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Elfakir, Claire
;
Dreux, Michel
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2000-10
Discrimination of varietal wines according to their volatiles
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης
;
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
;
Λαλάς, Σταύρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014-09-15
Dry red wine making using yeast immobilized on cork pieces
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Κανδύλης, Παναγιώτης
;
Μπεκατόρου, Αργυρώ
;
Κουρκουτάς, Ιωάννης
;
Κουτίνας, Αθανάσιος Α.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-11
Evaluation of the suitability of low hazard surfactants for the separation of phenols and carotenoids from red-flesh orange juice and olive mill wastewater using cloud point extraction
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κατσόγιαννος, Ευάγγελος
;
Γκορτζή, Όλγα Γ.
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
;
Αθανασιάδης, Βασίλειος
;
Τσακνής, Ιωάννης Π.
Full characterisation of Crambe abyssinica Hochst
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λαλάς, Σταύρος
;
Γκορτζή, Όλγα Γ.
;
Αθανασιάδης, Βασίλειος
;
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012-12
Genome-wide analysis of the heat shock protein 90 gene family in grapevine (Vitis vinifera L.)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπανίλας, Γεώργιος Π.
;
Κόρκας, Ηλίας
;
Εγγλέζος, Βασίλειος
;
Νησιώτου, Ασπασία Α.
;
Χατζόπουλος, Πολυδεύκης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012-02
Grape brandy production, composition and sensory evaluation
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Καλλιθράκα, Σταματίνα
;
Κουρκουτάς, Ιωάννης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014-02
Immobilization of yeast on dried raisin berries for use in dry white wine-making
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Μπεκατόρου, Αργυρώ
;
Ψαριανός, Κωνσταντίνος Γ.
;
Κουτίνας, Αθανάσιος Α.
;
Marchant, Roger M.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2004-08
Improvement of oleuropein extractability by optimising steam blanching process as pre-treatment of olive leaf extraction via response surface methodology
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος
;
Κατσόγιαννος, Ευάγγελος
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
;
Κοντελές, Σπυρίδων Ι.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012-07-15
Influence of toasting of oak chips on red wine maturation from sensory and gas chromatographic headspace analysis
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κουσίση, Ελισάβετ
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Αγγελούσης, Γεώργιος
;
Παρασκευόπουλος, Ιωάννης
;
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009-06-15
Inhibition of apple 1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid oxidase, by cyclopropane-1,1-dicarboxylic acid and trans-2-phenylcyclopropane-1-carboxylic acid
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Κουσίση, Ελισάβετ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2000-10
Inhibition of wound ethylene in Lycopersicum esculentum fruit discs by 1-amino cyclopropane-1-carboxylic acid oxidase inhibitors
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Κουσίση, Ελισάβετ
;
Πετρίτης, Κωνσταντίνος Ν.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2000-01
Microalgae for high-value compounds and biofuels production
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μάρκου, Γιώργος
;
Νερατζής, Ηλίας Θ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-12
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-20 από 42
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία