Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
/
Δημοσιεύσεις
/
Πλοήγηση Δημοσιεύσεις ανά Θέμα
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Πλοήγηση Δημοσιεύσεις ανά Θέμα "Food technology"
0-9
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ή εισάγετε τα πρώτα γράμματα:
Επιλογές ταξινόμησης
Ταξινόμηση ανά:
Σειρά:
Αποτελέσματα:
τίτλος
ημερομηνία υποβολής
ημερομηνία εκδοσης
Αύξουσα
Φθίνουσα
5
10
20
40
60
80
100
Artificial aging of wines using oak chips
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αραπίτσας, Παναγιώτης
;
Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης
;
Στεφάνου, Ε.
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2004-08
Determination of 1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid and its structural analogue by liquid chromatography and ion spray tandem mass spectrometry
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πετρίτης, Κωνσταντίνος Ν.
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Elfakir, Claire
;
Dreux, Michel
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2000-10
Inhibition of apple 1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid oxidase, by cyclopropane-1,1-dicarboxylic acid and trans-2-phenylcyclopropane-1-carboxylic acid
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Κουσίση, Ελισάβετ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2000-10
Inhibition of wound ethylene in Lycopersicum esculentum fruit discs by 1-amino cyclopropane-1-carboxylic acid oxidase inhibitors
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Κουσίση, Ελισάβετ
;
Πετρίτης, Κωνσταντίνος Ν.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2000-01
The simultaneous determination of 1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid and cyclopropane-1,1-dicarboxylic acid in Lycopersicum esculentum by high-performance liquid chromatography - Electrospray tandem mass spectrometry
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πετρίτης, Κωνσταντίνος Ν.
;
Κουκάκη, Γεωργία
;
Κουσίση, Ελισάβετ
;
Elfakir, Claire
;
Dreux, Michel
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2003-12
Storage of olives (Olea europaea) under CO2 atmosphere
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Μάµαλος, Ανδρέας
;
Μακρής, Δημήτριος Π.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006
Wine produced by immobilized cells on dried raisin berries in sensory evaluation comparison with commercial products
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Κουρκουτάς, Ιωάννης
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Κουτίνας, Αθανάσιος Α.
;
Ψαριανός, Κωνσταντίνος Γ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006-03
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-7 από 7
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία