Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 2000 - 2009
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Εργασίες Φοιτητών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 19
1
2
Επόμενη Σελίδα
Κινιτική θερμικής διάσπασης φυσικών αντιοξειδωτικών φαινολικών ενώσεων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χάλλου, Φλωρίτσα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008
Ημερομηνία Δημιουργίας:
2008
Συνύπαρξη μεταξύ γενετικά τροποποιημένων βιολογικών και συμβατικών τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Παπαγιάννης, Θεμιστοκλής
;
Χατζηαποστόλου, Ελευθέριος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008-06-19
Ημερομηνία Δημιουργίας:
2008
Μεταβολή βάρους φέτας και pH άλμης μετά από αυξομειώσεις της θερμοκρασίας συντήρησης
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πιστεύου, Χρυσούλα
;
Πιστεύου, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008
Ημερομηνία Δημιουργίας:
2008
Σύνθεση και χαρακτηριστικά γίδινου γάλακτος σε σύγκριση με πρόβειο και αγελαδινό
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σόφρα, Δήμητρα
;
Στυλιανού, Στέλλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008
Ημερομηνία Δημιουργίας:
2008
Οι αλφατοξίνες στα τρόφιμα και ο προσδιορισμός τους σε γεωργικά προϊόντα με HPLC
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βλάχου, Μυρτώ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008
Ημερομηνία Δημιουργίας:
2008
Το τσάι, πλούσιο σε πολυφαινόλες και η αντιοξειδωτική τους δράση
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Στεφάνου, Ελένη Μ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008-06
Ανάγκες σε εξοπλισμό μικρού οικογενιακού τυροκομείου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λύκος, Αλέξανδρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009
Εφαρμογή του συστήματος ISO 9001:2000 σε κονσερβοποίηση ροδάκινου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Παπαμελετίου, Ευαγγελία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008
Αξιοποίηση παραπροιόντων τροφίμων και άλλων πρώτων υλών για παραγωγή βιοκαυσίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βλάχου, Χρυσούλα
;
Κοματά, Αικατερίνη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009
Απομόνωση φυσικών φαινολικών αντιοξειδωτικών από χυμό παντζάρι και φύλλα ελιάς με εκχύλιση σημείου εκνέφωσης με τα εδώδιμα επιφανειοδραστικά
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μαρκοπούλου, Παναγιώτα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 19
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Chemistry
Nutrition
Διατροφή
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
bachelorThesis (Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία) (19)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Βοϊβόντας, Λάμπρος
Γούργαρης, Θεόδωρος
Καναπίτσας, Αλέξανδρος Α.
Κατσαρέλη, Κωνσταντίνα
Μιχαηλίδη, Αικατερίνη
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2009
2008
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία