Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 2010 - 2014
Ημερομηνία: 2013
Θέμα: Τεχνολογία τροφίμων
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Εργασίες Φοιτητών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 22
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Συστατικά τροφίμων με φαρμακευτικές ιδιότητες
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καζή, Μάρθα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Εδώδιμα μανιτάρια
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μακρής, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Ειδική μετανάστευση της φορμαλδεΰδης στα τρόφιμα
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ονόϊκο, Λίλια
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Ανίχνευση γλυκοτοξινών ή πρόδρομων ενώσεων σε μυικό ιστό όρνιθας με χρήση φασματοσκοπιάς πυρηνικού μαγνητικού συντονισμού (NMR)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μωυσιάδου, Ελένη
;
Παυλοπούλου, Παναγιώτα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Βελτίωση σταθερότητας, λυκοπενίου από τοματοπολτό και κουερσετίνης από κουκούτσια σταφυλιών, στη θερμική επεξεργασία, με εγκλεισμό σε μικκύλια εδώδιμου επιφανειοδραστικού
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γιαννόπουλος, Νικόλαος
;
Χριστάκης, Μηνάς
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Λιποπεριεκτηκότητα και μέταλλα ιχθυηρών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γιδοπούλου, Αλίκη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Παρασκευή νωπών παραδοσιακών χωριάτικων λουκάνικων και ποιοτικός έλεγχος
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πάνου, Αθανάσιος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Ανίχνευση αλλεργιογόνου γονιδίου του φουντουκιού σε διάφορα τρόφιμα του εμπορίου με μοριακές τεχνικές
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ματρακά, Αργυρώ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Ανίχνευση ιχνών σουσαμιού με την Αλυσιδωτή Αντίδραση Πολυμεράσης (PCR) σε τρόφιμα του εμπορίου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπέλσης, Βασίλειος
;
Γεωργόπουλος, Λεωνίδας
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Εφαρμογή των γαλακτικών βακτηρίων στη συντήρηση των τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κατσανέα, Χρυσούλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 22
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Nutrition
Διατροφή
Chemistry
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
bachelorThesis (Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία) (22)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Γεωργόπουλος, Λεωνίδας
Γιαννόπουλος, Νικόλαος
Γιδοπούλου, Αλίκη
Καζή, Μάρθα
Καράσα, Ηλιάνα
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2013
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία