Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 2010 - 2014
Ημερομηνία: 2013
Θέμα: Nutrition
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Εργασίες Φοιτητών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 10
1
Εδώδιμα μανιτάρια
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μακρής, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Λιποπεριεκτηκότητα και μέταλλα ιχθυηρών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γιδοπούλου, Αλίκη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Παρασκευή νωπών παραδοσιακών χωριάτικων λουκάνικων και ποιοτικός έλεγχος
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πάνου, Αθανάσιος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Ανίχνευση αλλεργιογόνου γονιδίου του φουντουκιού σε διάφορα τρόφιμα του εμπορίου με μοριακές τεχνικές
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ματρακά, Αργυρώ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Εφαρμογή των γαλακτικών βακτηρίων στη συντήρηση των τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κατσανέα, Χρυσούλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Εδώδιμα μανιτάρια
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μακρής, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Εφαρμογή των γαλακτικών βακτηρίων στη συντήρηση των τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κατσανέα, Χρυσούλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Λιποπεριεκτηκότητα και μέταλλα ιχθυηρών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γιδοπούλου, Αλίκη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Ανίχνευση αλλεργιογόνου γονιδίου του φουντουκιού σε διάφορα τρόφιμα του εμπορίου με μοριακές τεχνικές
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ματρακά, Αργυρώ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Παρασκευή νωπών παραδοσιακών χωριάτικων λουκάνικων και ποιοτικός έλεγχος
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πάνου, Αθανάσιος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 10
1
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Food technology
Nutrition
Διατροφή
Τεχνολογία τροφίμων
Τύπος Τεκμηρίου
bachelorThesis (Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία) (10)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Γιδοπούλου, Αλίκη
Κατσανέα, Χρυσούλα
Μακρής, Κωνσταντίνος
Ματρακά, Αργυρώ
Πάνου, Αθανάσιος
Ημερομηνία
2013
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία