Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Login
Home
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εκπαιδευτικό υλικό
/
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Only items with full text available
All items
Selected filters:
Selected filters
Date: 2010 - 2014
Add Filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author/Creator
Subject
Keyword
Type
Date
Date issued
Contributor
Journal Name
Abstract
Language
Sort options
Results/page
Sort items by
in order
5
10
20
40
60
80
100
Relevance
Title
Issue Date
Type
Ascending
Descending
Search Results for Collection: Εκπαιδευτικό υλικό
Now showing items 1-10 of 10
1
Εργαστηριακά πειράματα οργανικής χημείας
Author/Creator:
Schoffstall, Allen M.
;
Gaddis, Barbara A.
;
Druelinger, Melvin L.
Publication Date:
2012
Συσκευασία τροφίμων
Author/Creator:
Παπαδάκης, Σπυρίδων
Publication Date:
2012
Επεξεργασία τροφίμων
Author/Creator:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Publication Date:
2010
Επεξεργασία τροφίμων
Author/Creator:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Publication Date:
2010
Βιομηχανική μικροβιολογία
Author/Creator:
Σπηλιώτης, Βασίλης
Publication Date:
2014
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής
Author/Creator:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Publication Date:
2011-05
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής
Author/Creator:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Publication Date:
2010-05
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής
Author/Creator:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Publication Date:
2010-05
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής
Author/Creator:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Publication Date:
2011-05
Μικροβιολογία τροφίμων
Author/Creator:
Montville, Thomas J.
;
Matthews, Karl R.
Publication Date:
2010
Now showing items 1-10 of 10
1
Search Hypatia
Search Hypatia
This Collection
Advanced Search
Search User Profiles
Browse
All of Hypatia
Communities & Collections
Author/Creator
Contributor
Title
Subject
Type
This Collection
Author/Creator
Contributor
Title
Subject
Type
Discover
Subject
Τεχνολογία τροφίμων
Food
Food chemistry
Χημεία τροφίμων
Food--Preservation
... View More
Type
book (Book) (10)
Author/Creator
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Druelinger, Melvin L.
Gaddis, Barbara A.
Matthews, Karl R.
... View More
Date
2014
2012
2011
2010
Open Data
About Hypatia
Repository Policies
F.A.Q.
Help
Contact Us