dc.contributor.author | Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ. | el |
dc.date.accessioned | 2015-01-10T13:37:57Z | |
dc.date.available | 2015-01-10T13:37:57Z | |
dc.date.issued | 2015-01-10 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/3709 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Chemical compounds | |
dc.subject | Nutrition | |
dc.subject | Food--Water activity | |
dc.subject | Lipids--Analysis | |
dc.subject | Proteins | |
dc.subject | Vitamins | |
dc.subject | Gastronomy | |
dc.subject | Χημική ένωση | |
dc.subject | υγιεινή διατροφή | |
dc.subject | νερό | |
dc.subject | λίπη | |
dc.subject | πρωτεΐνες | |
dc.subject | βιταμίνες | |
dc.subject | γαστρονομία | |
dc.title | Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής | el |
heal.type | book | |
heal.secondaryTitle | Στοιχεία διατροφής - τόμος 2 | el |
heal.classification | Food chemistry | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Χημεία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh99005367 | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/34430 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Χημεία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.keywordURI | http://skos.um.es/unescothes/C00556 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85093451 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85050231 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2009129841 | |
heal.keywordURI | http://skos.um.es/unesco6/230227 | |
heal.keywordURI | http://skos.um.es/unesco6/230232 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85053492 | |
heal.identifier.secondary | ISBN: 978-960-92818-0-5 | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2010-05 | |
heal.bibliographicCitation | Σφλώμος, Κ.Σ. (2010). Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής: στοιχεία διατροφής. τομ. 2. Αττική: Κωνσταντίνος Σφλώμος | el |
heal.publisher | Σφλώμος Κωνσταντίνος | el |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: