Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Μαρκουλάτος, Παναγιώτης el
dc.contributor.author Σιάφακας, Νικόλαος Μ. el
dc.contributor.author Παπαθωμά, Α. el
dc.contributor.author Νερατζής, Ηλίας Θ. el
dc.contributor.author Βέτζιος, Β. el
dc.date.accessioned 2015-05-22T11:04:10Z
dc.date.available 2015-05-22T11:04:10Z
dc.date.issued 2015-05-22
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/10886
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1081/FRI-200029418 el
dc.subject Gmos
dc.subject Qualitative
dc.subject Ποιοτικός
dc.subject Quantitative detection methods
dc.subject Ποσοτικές Μέθοδοι ανίχνευσης
dc.title Qualitative and quantitative detection of protein and genetic traits in genetically modified food en
heal.type journalArticle
heal.secondaryTitle a new approach en
heal.classification Biological Sciences
heal.classification Biotechnology
heal.classification Βιολογικές επιστήμες
heal.classification Βιοτεχνολογία
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/127348
heal.classificationURI http://zbw.eu/stw/descriptor/15635-3
heal.classificationURI **N/A**-Βιολογικές επιστήμες
heal.classificationURI **N/A**-Βιοτεχνολογία
heal.contributorName Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ. el
heal.contributorName Moncany, Maurice L. J. en
heal.language en
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών el
heal.publicationDate 2004-08
heal.bibliographicCitation Markoulatos, P., Siafakas, N. M., Papathoma, A., Nerantzis, E., Betzios, B, et. al. (2004). Alleviation of stuck wine fermentations using salt-preconditioned yeast. "Food Reviews International", 20(3), August 2004. pp. 275–296. Available from: http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1081/FRI-200029418. [Accessed 06/02/2007] en
heal.abstract Qualitative and quantitative detection of protein and genetic traits in genetically modified food was discussed. The new approach review, protein and DNA based methods, such as enzyme linked immunosorbent assay, western bolts and qualitative and quantitative polymerase chain reaction. Quantitative GMO detection method measure GMO contents of samples in relation to reference material. It is observed that the rapidly increasing number of GM foods on the markets demand the development or more advanced multidetection systems, such as microarray technologies. en
heal.journalName Food Reviews International en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες