Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Θέμα: Υγεία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Εργασίες Φοιτητών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 12
1
2
Επόμενη Σελίδα
Γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλών λιπαρών και υγεία
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χαριτάκη, Κορνηλία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Ποσοτικός προσδιορισμός φυστικιού με αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (Real Time PCR) σε διάφορα τρόφιμα του εμπορίου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κυρίτση, Ιουλία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Μελέτη των αιθέριων ελαίων επιλεγμένων υβριδίων του είδους Valencia
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γκίζη, Βερονίκη
;
Ζούμπου, Σωτηρία-Νικολέτα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-12
Δυσλειτουργία του ήπατος και διατροφή
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κυριακοπούλου, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Η επεξεργασία των τροφίμων στην τροποποίηση ικανότητας πρόκλησης τροφικής αλλεργίας
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αξαμπανοπούλου, Χριστιάννα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Παρασκευή σοκολάτας και η επίδρασή της στην υγεία του ανθρώπου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπουρδάκη, Κλεοπάτρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009
Παρασκευή σοκολάτας και η επίδρασή της στην υγεία του ανθρώπου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπουρδάκη, Κλεοπάτρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009
Δυσλειτουργία του ήπατος και διατροφή
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κυριακοπούλου, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Ποσοτικός προσδιορισμός φυστικιού με αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (Real Time PCR) σε διάφορα τρόφιμα του εμπορίου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κυρίτση, Ιουλία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Η επεξεργασία των τροφίμων στην τροποποίηση ικανότητας πρόκλησης τροφικής αλλεργίας
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αξαμπανοπούλου, Χριστιάννα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 12
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Health
Υγεία
Nutrition
Διατροφή
Chemistry
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
bachelorThesis (Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία) (12)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Αξαμπανοπούλου, Χριστιάννα
Γκίζη, Βερονίκη
Ζούμπου, Σωτηρία-Νικολέτα
Κυρίτση, Ιουλία
Κυριακοπούλου, Μαρία
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2014
2011
2010
2009
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία