Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 2010 - 2014
Ημερομηνία: 2010
Θέμα: Nutrition
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Εργασίες Φοιτητών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 16
1
2
Επόμενη Σελίδα
Το πρότυπο 22000:2005
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσικολάτα, Ολυμπία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-05
Το φύτρο σιταριού και η χρήση του στην παρασκευή παστελιού
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κατσαρού, Μαρία
;
Κοντομάρη, Νικολέτα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Τα τυριά τυρογάλακτος στην ελληνική αγορά και η σύγκρισή τους με το τυρί ricotta
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ζήκου, Μαρία
;
Κοτσίφου, Ευσταθία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Υποκατάσταση NaCl από KCl σε βρώσιμες αλατισμένες ελιές σε συνδυασμό με παραδοσιακές μεθόδους εκπίκρανσης
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καρακώστας, Νικόλαος
;
Σταυρουλάκης, Βασίλειος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Υποκατάσταση NaCl με KCl σε βρώσιμες αλατισμένες ελιές σε συνδυασμό με παραδοσιακές μεθόδους εκπίκρανσης
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Δελακόβια, Ελένη
;
Στάη, Ελένη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Ανάλυση λιπιδίων και λιπαρών οξέων σε εδομυϊκό και ενδοκοιλιακό λίπος κατόπουλων ευνουχισμένων και μη
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Θεοδωρικάκος, Ιωάννης
;
Κωσταράκου, Σταυρούλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-04
Μικροβιολογία
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Φραγκόπουλος, Παύλος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Μελέτη της οξείδωσης σησαμέλαιου με επίδραση θέρμανσης και προσθήκης καρυκευμάτων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αντωνίου, Παναγιώτα
;
Στεφανίδου, Αγγελική
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Μικροβιολογία
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Φραγκόπουλος, Παύλος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Υποκατάσταση NaCl με KCl σε βρώσιμες αλατισμένες ελιές σε συνδυασμό με παραδοσιακές μεθόδους εκπίκρανσης
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Δελακόβια, Ελένη
;
Στάη, Ελένη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 16
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Nutrition
Διατροφή
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Chemistry
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
bachelorThesis (Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία) (16)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Αντωνίου, Παναγιώτα
Δελακόβια, Ελένη
Ζήκου, Μαρία
Θεοδωρικάκος, Ιωάννης
Καρακώστας, Νικόλαος
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2010
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία