Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 2010 - 2014
Ημερομηνία: 2011
Θέμα: Τεχνολογία τροφίμων
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Εργασίες Φοιτητών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 30
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Μελέτη του αερόβιου μεταβολισμού του ελαιόκαρπου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γκέγκα, Γεωργία
;
Χέλμη, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-11
Μελέτη επίδρασης φυσικοχημικών παραγόντων στην καραμελοποίηση σε πρότυπο σύστημα φρουκτόζης, γλυκόζης και σακχαρόζης
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κονταξής, Νικόλαος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Ελληνικές ποικιλίες σταφίδας
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μήτση, Αγγελική
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Ανάλυση λιπιδίων, λιπαρών οξέων και καροτενοειδών, σε κρόκο αυγού ορτυκιών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βιδάκης, Ιωάννης
;
Γόγολου, Έλλη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Μελέτη μεθόδων παρεμπόδισης της ενζυμικής αμαύρωσης σε επιλεγμένα φρούτα και λαχανικά
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καραπαναγιώτη, Αναστασία
;
Σελληνά, Ευφροσύνη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Παρασκευή- αξιολόγηση πηκτωμάτων χυμού πορτοκαλιού με χρήση HM-LM πηκτικών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μανίκα, Καλλιόπη-Ηλιάνα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-04
Εφαρμογές της ηλεκτροφόρησης και ανοσοανίχνευσης πρωτεϊνών στην ανάλυση τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κολέσσια, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Πράσινη βιοτεχνολογία, Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα και κλιματική αλλαγή
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σαβουϊδάκης, Δημήτριος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Συγκριτική μελέτη λιπιδίων και λιπαρών οξέων σε διαφορετικά τμήματα του κρανιού (argyrosomus regius) ιχθυοκαλλιέργειας
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Παπαφίλη, Άννα
;
Στοίκου, Βασιλική
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Ενθυλάκωση τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Νικολάου, Παναγιώτα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 30
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Chemistry
Nutrition
Διατροφή
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
bachelorThesis (Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία) (30)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Αξαμπανοπούλου, Χριστιάννα
Βιδάκης, Ιωάννης
Γαλάτη, Φλώρα
Γκέγκα, Γεωργία
Γόγολου, Έλλη
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2011
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία