Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 2010 - 2014
Ημερομηνία: 2010
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Εργασίες Φοιτητών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 30
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Εκχύλιση λυκοπενίου απο τομάτα και καρπούζι
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Παπαδοπούλου, Σταυρούλα
;
Τσαφούρος, Παναγιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Μοριακή γονοτύπωση στελεχών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πειρασμάκη, Δήμητρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Επιδημιολογική μελέτη δειγμάτων τροφίμων για Salmonella spp. στην Ελλάδα κατά τα έτη 2004,2003,2006,2007
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βασιλάκη, Αριάδνη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Το πρότυπο 22000:2005
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσικολάτα, Ολυμπία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-05
Χρήση φασματοσκοπίας NMR για τη μελέτη ενώσεων στο λιπιδικό κλάσμα δειγμάτων από σπόρους σησαμιού που έχουν υποστεί γ-Ακτινοβόληση
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καββαδάς, Γεράσιμος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-11
Το φύτρο σιταριού και η χρήση του στην παρασκευή παστελιού
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κατσαρού, Μαρία
;
Κοντομάρη, Νικολέτα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Μελέτη των αιθέριων ελαίων επιλεγμένων υβριδίων του είδους Valencia
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γκίζη, Βερονίκη
;
Ζούμπου, Σωτηρία-Νικολέτα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-12
Τα τυριά τυρογάλακτος στην ελληνική αγορά και η σύγκρισή τους με το τυρί ricotta
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ζήκου, Μαρία
;
Κοτσίφου, Ευσταθία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Υποκατάσταση NaCl από KCl σε βρώσιμες αλατισμένες ελιές σε συνδυασμό με παραδοσιακές μεθόδους εκπίκρανσης
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καρακώστας, Νικόλαος
;
Σταυρουλάκης, Βασίλειος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Υποκατάσταση NaCl με KCl σε βρώσιμες αλατισμένες ελιές σε συνδυασμό με παραδοσιακές μεθόδους εκπίκρανσης
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Δελακόβια, Ελένη
;
Στάη, Ελένη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 30
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Nutrition
Διατροφή
Chemistry
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
bachelorThesis (Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία) (30)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Αντωνίου, Παναγιώτα
Βασιλάκη, Αριάδνη
Γκίζη, Βερονίκη
Δελακόβια, Ελένη
Ζήκου, Μαρία
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2010
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία