Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Login
Home
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Only items with full text available
All items
Selected filters:
Selected filters
Date: 2010 - 2014
Date: 2012
Subject: Food technology
Add Filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author/Creator
Subject
Keyword
Type
Date
Date issued
Contributor
Journal Name
Abstract
Language
Sort options
Results/page
Sort items by
in order
5
10
20
40
60
80
100
Relevance
Title
Issue Date
Type
Ascending
Descending
Search Results for Collection: Εργασίες Φοιτητών
Now showing items 1-10 of 16
1
2
Next Page
Ανίχνευση ειδικών γεγονότων γενετικής σε συσκευασμένα τρόφιμα
Author/Creator:
Γάλλου, Χριστίνα
Publication Date:
2012
Έλεγχος των ενζύμων φωσφατάση και λακτοπεροξειδάση στους διάφορους τύπου γάλακτος που κυκλοφορούν στο εμπόριο
Author/Creator:
Πατρινού, Ευσταθία
;
Μαντζώρου, Μαρία
Publication Date:
2012
Συγκριτική μελέτη της λιπιδικής σύστασης του εωδομυϊκού λίπους ευνουχισμένων και μη ορνιθίων
Author/Creator:
Λιγκώνη, Φωτεινή
;
Γιώτα, Βασιλική
Publication Date:
2012
Υποκατάσταση χλωριούχου νατρίου με χλωριούχο κάλιο σε βρώσιμες αλατισμένες ελιές σε συνδυασμό με παραδοσιακές μεθόδους εκπίκρανσης
Author/Creator:
Μαρινέα, Μαρίνα
Publication Date:
2012
Ανίχνευση γενετικά τροποποιημένων πρωτεϊνών σε ζωοτροφές
Author/Creator:
Σταματέλου, Γαρυφαλλιά
;
Φουντούλη, Σταματίνα
Publication Date:
2012
Εφαρμογές κυτταρομετρίας ροής σε γαλακτοκομικά προϊόντα
Author/Creator:
Ερμιζίδου, Άννα
;
Βράιλας, Κυριάκος
Publication Date:
2012-02
Διερεύνηση της εξέλιξης της μικροβιακής χλωρίδας και των μεταβολικών προϊόντων της κατά τη διάρκεια ανάπτυξης «γλυκού» προζυμιού
Author/Creator:
Ρημική, Μαριέττα
Publication Date:
2012
Έλεγχος επιβίωσης των παθογόνων μικροοργανισμών listeria monocytogenes, escherichia coli Ο157:Η7 και salmonella enterica σε ελιές συσκευασμένες σε άλμη
Author/Creator:
Καραμπίνη, Ιωάννα
Publication Date:
2012
Υποκατάσταση χλωριούχου νατρίου με χλωριούχο κάλιο σε βρώσιμες αλατισμένες ελιές σε συνδυασμό με παραδοσιακές μεθόδους εκπίκρανσης
Author/Creator:
Μαρινέα, Μαρίνα
Publication Date:
2012
Διερεύνηση της εξέλιξης της μικροβιακής χλωρίδας και των μεταβολικών προϊόντων της κατά τη διάρκεια ανάπτυξης «γλυκού» προζυμιού
Author/Creator:
Ρημική, Μαριέττα
Publication Date:
2012
Now showing items 1-10 of 16
1
2
Next Page
Search Hypatia
Search Hypatia
This Collection
Advanced Search
Search User Profiles
Browse
All of Hypatia
Communities & Collections
Author/Creator
Contributor
Title
Subject
Type
This Collection
Author/Creator
Contributor
Title
Subject
Type
Discover
Subject
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Microbiology
Nutrition
Διατροφή
... View More
Type
bachelorThesis (Bachelor thesis) (16)
Author/Creator
Βράιλας, Κυριάκος
Γάλλου, Χριστίνα
Γιώτα, Βασιλική
Ερμιζίδου, Άννα
Καραμπίνη, Ιωάννα
... View More
Date
2012
Open Data
About Hypatia
Repository Policies
F.A.Q.
Help
Contact Us