Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 2010 - 2014
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Εργασίες Φοιτητών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 127
1
2
3
4
. . .
13
Επόμενη Σελίδα
Ανίχνευση αλλεργιογόνου γονιδίου σε ψάρια του εμπορίου με real time PCR
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Δημητρίου, Πολυτίμη
;
Μενγκέζι, Γκένα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Συσκευασία νωπών οπωροκηπευτικών προϊόντων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντογκαντζή, Ιωάννα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Διατροφή και υπογονιμότητα
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γεωργίου-Μειμάρη, Αργυρώ
;
Μπράδας, Γεώργιος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Συστατικά τροφίμων με φαρμακευτικές ιδιότητες
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καζή, Μάρθα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλών λιπαρών και υγεία
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χαριτάκη, Κορνηλία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Συγκριτική μελέτη λιπιδίων και λιπαρών οξέων κρανιού πελαγίσιου και ιχθυοτροφείου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αρκομάνη, Ευανθία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Ανίχνευση αλλεργιογόνου σε ψάρια του εμπορίου με real time PCR (αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης πραγματικού χρόνου)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πολυτίμης, Δημήτριος
;
Μενγκέζι, Γκένα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Εδώδιμα μανιτάρια
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μακρής, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Συγκριτική κινητική μελέτη ανάπτυξης μικροοργανισμών non-Saccharomyces σε διάφορα υποστρώματα σακχάρων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ζαβιτσάνου, Άρτεμις
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Ειδική μετανάστευση της φορμαλδεΰδης στα τρόφιμα
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ονόϊκο, Λίλια
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 127
1
2
3
4
. . .
13
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Nutrition
Διατροφή
Chemistry
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
bachelorThesis (Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία) (127)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Μενγκέζι, Γκένα
Αντωνίου, Παναγιώτα
Αξαμπανοπούλου, Χριστιάννα
Αρκομάνη, Ευανθία
Βασιλάκη, Αριάδνη
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2014
2013
2012
2011
2010
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία