Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 2010 - 2014
Ημερομηνία: 2011
Θέμα: Nutrition
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Εργασίες Φοιτητών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 16
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τρόφιμα βιολογικής καλλιέργειας και μικροβιολογική ασφάλεια
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καραγεώργος, Χρήστος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Ελληνικές ποικιλίες σταφίδας
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μήτση, Αγγελική
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Ανάλυση λιπιδίων, λιπαρών οξέων και καροτενοειδών, σε κρόκο αυγού ορτυκιών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βιδάκης, Ιωάννης
;
Γόγολου, Έλλη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Μελέτη μεθόδων παρεμπόδισης της ενζυμικής αμαύρωσης σε επιλεγμένα φρούτα και λαχανικά
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καραπαναγιώτη, Αναστασία
;
Σελληνά, Ευφροσύνη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Δυσλειτουργία του ήπατος και διατροφή
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κυριακοπούλου, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Ρεολογία λεπτόρευστων ζυμαριών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γαλάτη, Φλώρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Ανάλυση λιπιδίων και λιπαρών οξέων σε αυγά στρουθοκαμήλου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Φίλη, Ευλαμπία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-04
Αρχές και πρακτική εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας σε κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε εταιρείες μαζικής εστίασης ( catering )
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τρικάτσουλας, Παναγιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Ανάλυση λιπιδίων και λιπαρών οξέων σε αυγά στρουθοκαμήλου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Φίλη, Ευλαμπία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-04
Δυσλειτουργία του ήπατος και διατροφή
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κυριακοπούλου, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 16
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Nutrition
Διατροφή
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Health
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
bachelorThesis (Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία) (16)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Βιδάκης, Ιωάννης
Γαλάτη, Φλώρα
Γόγολου, Έλλη
Καραγεώργος, Χρήστος
Καραπαναγιώτη, Αναστασία
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2011
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία