Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 2010 - 2014
Ημερομηνία: 2012
Θέμα: Τεχνολογία τροφίμων
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Εργασίες Φοιτητών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 16
1
2
Επόμενη Σελίδα
Ανίχνευση ειδικών γεγονότων γενετικής σε συσκευασμένα τρόφιμα
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γάλλου, Χριστίνα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Έλεγχος των ενζύμων φωσφατάση και λακτοπεροξειδάση στους διάφορους τύπου γάλακτος που κυκλοφορούν στο εμπόριο
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πατρινού, Ευσταθία
;
Μαντζώρου, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Συγκριτική μελέτη της λιπιδικής σύστασης του εωδομυϊκού λίπους ευνουχισμένων και μη ορνιθίων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λιγκώνη, Φωτεινή
;
Γιώτα, Βασιλική
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Υποκατάσταση χλωριούχου νατρίου με χλωριούχο κάλιο σε βρώσιμες αλατισμένες ελιές σε συνδυασμό με παραδοσιακές μεθόδους εκπίκρανσης
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μαρινέα, Μαρίνα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Ανίχνευση γενετικά τροποποιημένων πρωτεϊνών σε ζωοτροφές
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σταματέλου, Γαρυφαλλιά
;
Φουντούλη, Σταματίνα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Εφαρμογές κυτταρομετρίας ροής σε γαλακτοκομικά προϊόντα
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ερμιζίδου, Άννα
;
Βράιλας, Κυριάκος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012-02
Διερεύνηση της εξέλιξης της μικροβιακής χλωρίδας και των μεταβολικών προϊόντων της κατά τη διάρκεια ανάπτυξης «γλυκού» προζυμιού
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ρημική, Μαριέττα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Έλεγχος επιβίωσης των παθογόνων μικροοργανισμών listeria monocytogenes, escherichia coli Ο157:Η7 και salmonella enterica σε ελιές συσκευασμένες σε άλμη
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καραμπίνη, Ιωάννα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Υποκατάσταση χλωριούχου νατρίου με χλωριούχο κάλιο σε βρώσιμες αλατισμένες ελιές σε συνδυασμό με παραδοσιακές μεθόδους εκπίκρανσης
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μαρινέα, Μαρίνα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Διερεύνηση της εξέλιξης της μικροβιακής χλωρίδας και των μεταβολικών προϊόντων της κατά τη διάρκεια ανάπτυξης «γλυκού» προζυμιού
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ρημική, Μαριέττα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 16
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Microbiology
Nutrition
Διατροφή
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
bachelorThesis (Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία) (16)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Βράιλας, Κυριάκος
Γάλλου, Χριστίνα
Γιώτα, Βασιλική
Ερμιζίδου, Άννα
Καραμπίνη, Ιωάννα
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2012
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία