Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Bassil, Daniel B. en
dc.contributor.author Μακρής, Δημήτριος Π. el
dc.contributor.author Κεφάλας, Παναγιώτης el
dc.date.accessioned 2015-06-25T09:18:01Z
dc.date.available 2015-06-25T09:18:01Z
dc.date.issued 2015-06-25
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18466
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0963996904002297# el
dc.title Oxidation of caffeic acid in the presence of l-cysteine el
heal.type journalArticle
heal.secondaryTitle isolation of 2-S-cysteinylcaffeic acid and evaluation of its antioxidant properties el
heal.classification Pharmacology
heal.classification Biochemistry
heal.classification Φαρμακολογία
heal.classification Βιοχημεία
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C02967
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C00386
heal.classificationURI **N/A**-Φαρμακολογία
heal.classificationURI **N/A**-Βιοχημεία
heal.access campus
heal.journalName Food Research International en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability false


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες